
|
Každý typ gastronomického provozu vyžaduje jinou úroveň technologického vybavení, především z hlediska výkonu, provedení a také pořizovací ceny.
V současné době nabízíme následující úrovně:
- TOP Line – stroje zařazená do této sekce vynikají svým vysokým výkonem, který uspokojí i náročné uživatele. Jsou určeny především pro velmi zatížené provozy –
nemocnice, armáda, věznice, velké školní jídelny, vybrané hotely.
- STANDARD Line – řada standardních strojů, určená do běžných provozů s kapacitou do asi 600 jídel. Poskytují dobrý výkon, spolehlivost a cenu. Typickým provozem je školní jídelna, sociální ústavy, hotelové restaurace.
- ECONOMY Line –stroje této kategorie poskytují dobrý výkon a hlavně dobrou pořizovací cenu. Mnohdy se jedná o skupinu tzv. stolních zařízení. Jsou vhodné pro malé provozy restaurací a rychlého občerstvení, jídelny mateřských škol, apod.
|