Velkokuchyňská zařízení
Tipy pro vás
  Indukční vařiče »»
  Robot FEUMA »»
  Kuchařské centrum »»
  Gastro hit »»
  Gastrobazar »»
  Nádobí pro profesionály »»
Ilustrace

Projekční činnost

Na základě podkladů či požadavků investora vypracujeme projektovou dokumentaci v požadované úrovni:
  1. Studie – náhled na možné řešení gastronomického provozu, jeho dispoziční uspořádání, uvažovanou organizaci a rozpočtovou náročnost.
  2. Úvodní projekt – je-li požadován, připravíme úvodní PD pro územní, nebo stavební řízení.
  3. Projekt pro provedení stavby – vytvoříme projekt pro realizaci stavby gastronomického provozu včetně stavební části, opatřený autorizací odpovědného projektanta, včetně všech legislativou požadovaných součástí.

Součástí projektu je také oceněný výkaz výměr, rozpočet technologické části, a je-li zákazníkem požadováno, také podklady pro výběrové řízení. Jako součástí dodávky PD pro PS je možno objednat autorský dozor nad realizací díla až do doby kolaudace.