Velkokuchyňská zařízení
Tipy pro vás
  Indukční vařiče »»
  Robot FEUMA »»
  Kuchařské centrum »»
  Gastro hit »»
  Gastrobazar »»
  Nádobí pro profesionály »»
Ilustrace

Poradenství

Díky dlouholeté zkušenosti našich pracovníků vám můžeme poskytnout poradenství v několika úrovních rozhodování:
  1. Studie gastronomického provozu – navrhneme optimální velikost celé gastronomické části, její dispozici v rámci budovy i optimální vybavení provozních částí.
  2. Organizační řád provozu – navrhneme organizaci provozu, sanitační plán a plán HACCP v souladu s platnou legislativou.
  3. Výběr zařízení – navrhneme typ zařízení vzhledem k typu gastronomického provozu, požadovaného výkonu, uvažovaného zatížení a provozní náročnosti.
  4. Předváděcí centrum - Demonstrační kuchyně – moderní kuchyňská zařízení můžeme předvést ve skutečném provozu: - v naší Demonstrační kuchyni nebo přímo u Vás.