Udržovací skříně (banketové vozíky)
- pro bezpečné udržování teplých i studených pokrmů Řada udržovacích skříní Satellite byla vyvinutá pro dokonalé udržování hotových pokrmů v optimální výdejní teplotě, bez ztráty důležitých hodnot a za dodržení přísných hygienických standardů. Největší využití nachází skříně v průmyslových kuchyních, jídelnách, nemocnicích, lázních, hotelích, restauracích, cateringových firmách. HLAVNÍ VÝHODY: - ideální mezistupeň mezi výrobou a distribucí pokrmů - dokonalé udržovaní všech typů pokrmů - možnost regulace vlhkosti v pěti stupních - rovnoměrný Importér horkého vzduchu ventilátorem - dokonalé hygienické provedení umožňující snadné, rychlé a účinné mytí - přehledný a snadno čitelný ovládací panel v horní časti skříně. |
![]() Dodávané modely (kapacita až 2x17 GN 2/1)
- neutrální
- s ohřevem - s ohřevem a řízeným zvlhčováním - chlazené - plné nebo prosklené dveře |
- modely již od 6 GN 1/1 - energetická úspornost - vysoký výkon - snadná manipulace - vyrobeno z nerezové oceli - robusní provedení |